Naslovna - САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ: ПРЕДСЕДНИЧЕ, УЗ ВАС СМО!
ИСТАКНУТО ТРАКА

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ: ПРЕДСЕДНИЧЕ, УЗ ВАС СМО!

pin - САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ: ПРЕДСЕДНИЧЕ, УЗ ВАС СМО!

Општински одбор СНС Богатић доставио је саопштење у којем даје подршку председнику странке и државе. Саопштење преносимо у целости.

Општински одбор Српске напредне странке Богатић даје пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу и његовој политици мира, стабилности, економског просперитета и територијалног интегритета Републике Србије.

Сведоци смо да притисци на нашу земљу са свих страна постају све јачи, а једини ко може да се избори за најбоље решење јесте Александар Вучић. Зато синоћна најава председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића да ће се повући са свих функција, за наш одбор је апсолутно неприхватљива. Његов евентуални одлазак би поништио све оно што се мукотрпно градило у последњој деценији, како на унутрашњем, тако и на спољнополитичком плану.

Резултати су остварени захваљујући визији и енергији човека коме су милиони људи указали поверење да води земљу у крајње изазовним временима.

Председниче, уз Вас смо, у добру и злу, предаја није опција и за нас никада неће бити док сте Ви на њеном челу! До нових победа за Србију – заједно можемо све!

(Насловна фотографија: Архива Мачва Прес – посета председника Вучића Богатићу фебруара 2019. године)

Related Images: